Reviews

8.1
ma
Played on: 3 April 2021
Handicap while playing: 36.0
Championship Course

Aangenaam verrast over staat van de golfbaan na de winter. Er wordt goed gewerkt en verfraaid. Leuk om spelen dus langs de rivier. En geen hoge green fee!

Helpful?
8.8
kn
Played on: 3 April 2021
Handicap while playing: 36.0
Championship Course

Een zeer mooie en zeer goed onderhouden golfcourse. Je wordt hier altijd goed ontvangen. Twee ruime parkings. goede practice. En het weer was stralend.

8
Helpful?
9.1
Played on: 3 April 2021
Handicap while playing: 35.4
Championship Course

Op een zeer mooie april zaterdag, nog eens te gast bij Flanders... De baan lag zoals steeds zeer goed tee boxen en greens waren TOP. Voor de verandering op de bovenste parking gestaan, wat een korte afdaling is naar clubhouse receptie. In de ruime driving range onze portie gratis balletjes geoefend, daarna naar een zeer goede practice (green bunker chipping) ik blijf hier graag terugkomen ook de de zeer grote gastvrijheid van de thuisspelers en personeel.

8
Helpful?
7.8
msoree
Gold
Played on: 28 March 2021
Handicap while playing: 28.5
Championship Course

Gisteren op Flanders Nippon gespeeld, en dat viel best mee. Voortgaande op vorige beoordelingen had ik mij aan niet te veel verwacht, maar wij troffen een heel leuke golfbaan aan. T-boxen, fairways en greens prima onderhouden. Moeilijke bunkers op strategische plaatsen. Al bij al een uitdagend parcours. De golfbaan is weliswaar vlak maar mooi aangelegd, met oog voor de natuur en enkele beken/vijvers. Sommige fairways liggen redelijk dicht bij mekaar, je hoort dan ook regelmatig “Fore! ”. Oefenfaciliteiten zijn ok. Van geluid van verkeer hadden wij geen last, hoewel inderdaad soms aanwezig. Conclusie: Niet de mooiste, maar zeker de moeite waard, je zal niet teleurgesteld worden. Horeca gesloten wegens Covid.

4
Helpful?
7.9
va
vanhoyp
Silver
Played on: 25 March 2021
Handicap while playing: 32.1
Championship Course

Ligt er goed bij na winterperiode, zowel greens als fairways.

Helpful?
7.6
AnneDaman
Bronze
Played on: 19 March 2021
Handicap while playing: 24.3
Championship Course

gezien de tijd van het jaar (veel regen) lag de golfbaan er behoorlijk bij. Op de 2e negen waren de fairways wel wat natter. Maar al bij al was het goed spelen.

Helpful?
7.4
er
Played on: 17 March 2021
Handicap while playing: 27.0
Championship Course

Gezien de regen van de laatste dagen, lag het terrein er zeer drassig bij.

Helpful?
7.2
Played on: 14 March 2021
Handicap while playing: 16.8
Championship Course

Helemaal geen saaie baan, alleen jammer dat er twee nabijgelegen clubs er met kop en schouders bovenuit steken: Houthalen & Spiegelven. De baan is in goede conditie rekening houdend met de tijd van het jaar. Het parcours werd omgegooid, wat vroeger hole 10 was is hole 1 geworden maar de bewegwijzering tussen de holes kan zeker beter: lees duidelijker. Zeer faire greenfee - amper € 40 - en voor die prijs zeker een bezoekje waard!

Helpful?
7.9
pl
playpaul
Silver
Played on: 8 March 2021
Handicap while playing: 21.8
Championship Course

Een heerlijke golfdag met een zon die af en toe verstoppertje speelde. Op de practice werden een aantal nieuwe doelen geplaatst waar je naartoe kunt spelen. Door de werken hier en daar op de baan waren de bewegwijzeringen even niet overal te vinden. Maar de baan kennende was het geen probleem de volgende hole te vinden. De baan is goed onderhouden en zeker niet te drassig. De greens hebben nog enkele weken nodig om naar perfectie te kunnen werken maar je kan zien dat er een goede onderhoud wordt gedaan door de greenkeepers.

7
Helpful?
7.7
ve
Played on: 5 March 2021
Handicap while playing: 22.0

March 5th, sub 10 degrees, at start even sub 5 I believe. But what an enjoyable game this was! Seen the time of the year, greens were absolutely acceptable, fairways in good condition and overall maintenance was impeccable. My season started very well. I hope that many people will enjoy flanders nippon as I did, this year.

Helpful?