Amendoeira Golf Resort

1 of 454
1 of 454
€70.00
3 golf courses
36 holes

"A natural oasis with 45 holes!"

270 hectares of space and nature is the perfect scenario for you to practice golf on the 3 world-class golf courses that are part of the Amendoeira Resort. Play the Faldo and …
Certificate
Green fee weekdays
€70.00
Green fee weekend
€70.00
Included in price
Buggy, Driving range balls, Trolly
Payment options
American Express, Cash, Diners Club, Discover, Maestro, Mastercard, Visa

Total score

  • course maintenance8.0
  • facilities8.4
  • clubhouse7.9
  • Value for money7.6
  • hospitality8.1
  • surroundings8.3

Latest reviews

8.2
Played on: 29 December 2020
Handicap while playing: 5.0

Lovely course design from Faldo on the Amendoeira course. I love the course but maintainenance was poor over the past year maybe down to COVID. Looking forward to better times.

8
Helpful?
8.0
kl
kl-rasche
Silver
Played on: 30 December 2020
Handicap while playing: 10.7

Am 30. Dez. 2020 gespielt. Ich hatte Besseres erwartet. Die greens stumpf. Die Löcher wohl laenger nicht neu gestochen. Die Wasserhindernisse mit Schilf zugewachsen. Tolles Angebot mit 65. -€ incl. Cart. Sehr freundliches Personal.

Helpful?
7.9
Played on: 26 November 2020
Handicap while playing: 9.5

Tijdens ons verblijf op het Amendoeira Golf Resort zowel 9 holes gespeeld op de Faldo (zie andere review) als 18 holes O'connor. De O'Connor is een vriendelijkere baan om te spelen. Het clubhuis van de baan is erg groot en onlangs opnieuw ingericht. De driving range is groot en heel lang. De O'Connor baan begint met een par 5 met water. Hole 4 is een lastige hole met een sloot voor de green. Waar de Faldo veel bunkers heeft kenmerkt het begin van de O'Connor zich door beel water. De baan is vlak en speelt daardoor makkelijker dan de Faldo, wel zijn de greens smal en is er vaak water. Dat hole 9 slechts SI 13 is wel wat vreemd want hij is redelijk lang en moeilijk in regular te halen. De bunkers hebben fijn zand. De buggy's hebben een GPS systeem met plattegrond maar geen afstanden erop, wel wat vreemd. Hoewel de baan over het algemeen makkelijker speelt dan de Faldo zitten er toch wat moeilijke holes bij. Zoals hole 14 waar er door het vele water een moeilijke (bijna onmogelijke) slag naar de green is. De baan is goed onderhouden en de greens zijn in goede staat. Al met al een goede ervaring op de Faldo. Een baan die zeker aan te raden is aan hoge handicappers, maar zelf ben ik meer van de uitdaging op de Faldo.

5
Helpful?
View all reviews

Latest photos

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Compact course

Golf school

Buggy

Charging system

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Swimming pool

Contact Amendoeira Golf Resort

(+351) 282 320 820
8.3
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg