Kempense Golf Club

8.3
381 reviews
€65.00
€75.00
1 golf course
18 holes

"Completely renovated and VALUE for MONEY!"

De Kempense baan laat zich het best typeren als een parkbaan. De 18 holes strekken zich uit over ruim 47 hectares, met een gevarieerde beplanting van meer dan 24.000 bomen en …
Founded
1986
Membership entrance
€750.00
Yearly membership fee
€1,545.00
Green fee weekdays
€65.00
Green fee weekend
€75.00
Included in price
All day access, Tax
Payment options
Cash, Maestro, Mastercard, Visa
Membership description
Door de ingrijpende investeringen van de laatste jaren behoort de golfbaan van de Kempense Golf Club tot één van de mooiste in België. De club heeft ook haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten. Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens, oefenbunkers en een moderne indoor golfsimulator. In het clubhuis nodigen de lekkere keuken en de Kempische gastvrijheid velen uit tot gezellig nakaarten. Dankzij de inzet van onze commissies en de golfpassie van onze leden bruist onze golfclub en groeien we elk jaar stevig. Om daarom te garanderen dat leden en bezoekers ruim speelgelegenheid hebben, heeft de directie een maximum ledenaantal bepaald. Twijfelt u nog om zelf ook lid te worden of heeft u vrienden en/of relaties die een lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel naar onze verschillende formules voor ieders budget en beschikbaarheid, want de laatste plaatsen zijn beperkt.
Membership page
Tournament start date
12 July 2018

Total score

 • Amenities7.9
 • The golf club7.8
 • Driving Range6.3
 • Putting Green7.4
 • Chipping area7.4
 • Golf course maintenance8.4
 • Club house8.3
 • Value for money8.3
 • Hospitality8.4
 • Surroundings8.6
 • Difficulty7.6

4th

out of 54 in Flanders

9th

out of 92 in Belgium

262

out of 7286 in Europe

Latest reviews

8.6
pl
playpaul
Silver
Played on: 27 February 2021
Handicap while playing: 21.8

De temperatuur is vandaag niet boven de 10 graden geweest, maar wanneer de zon scheen was het toch een lekker weertje. We missen allemaal de horeca en een gesloten clubhouse is wel echt triestig, zeker wanneer je weet dat het hier op de Kempense altijd heel goed verzorgd is. Er werden reeds heel wat werken uitgevoerd aan de baan en waterpartijen wat maakt dat het een mooie baan is. Je vind er een goede evenwicht tussen natuur, golfplezier en technische situaties. De Kempense is een baan waar veel mensen graag terugkomen. Door een gesloten clubhouse is er ook weinig sanitaire voorziening, dit is wel spijtig en het toilet aan de afslag van hole 1 was snel een beetje vuil, dit ligt natuurlijk vooral aan de mensen die het gebruiken en niet aan anderen denken en niet echt de fout van de club. Vandaag waren de greens geprikt en gesand wat het putten moeilijker maakte en er wat geluk nodig was om te scoren. Dit moet natuurlijk ook gebeuren en we zitten voor de start van een nieuw seizoen.

8

Reply from — 1 March 2021

Beste Playpaul, hartelijk bedankt om de tijd te nemen om deze uitgebreide en sympathieke beoordeling met ons te delen! Ons team is inderdaad volop bezig met alle voorbereidingen voor de start van het nieuwe golfseizoen, waarin wij hopen u nog een volgende keer te mogen verwelkomen én dat u daartegen hopelijk ook terug kunt genieten van een terrasje na uw golfronde.

8.6
Polle
Silver
Played on: 25 February 2021
Handicap while playing: 15.0

Altijd een plezier om hier te komen spelen. Vriendelijk ontvangen en top verzorgde baan! ??????.

Reply from — 1 March 2021

Beste Polle, ontzettend hard bedankt om deze positieve beoordeling te schrijven en te delen met ons! Altijd van harte welkom en hopelijk tot een volgende golfgelegenheid.

8.8
Played on: 21 February 2021
Handicap while playing: 30.5

.

Reply from — 1 March 2021

Beste Marc. marien5, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan én om deze positieve cijfers met ons te delen. Heel graag tot weerziens!

View all 381 reviews

Latest photos

Amenities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Electric trolley

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Courses at Kempense Golf Club

8.3
377 reviews

Kempense Baan

18 holes

Contact Kempense Golf Club

+32 (0)14 81 62 34
Ladies European TourIAGTOGeo Foundation