Flanders

Latest reviews

9.6
kr
kristoff138
Beginner
Played on: 19 April 2021
Handicap while playing: 23.3

Prachtige golfbaan om te spelen. Heel goed onderhouden en de greens zijn top je ziet dat er tijd en geld in de club gestoken wordt. Zeer vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker nog een keer.

Helpful?
8.0
kn
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 36.0

Via de mooie “dreef” aangekomen op de ruime parking, aangemeld bij zeer vriendelijke gezellige mensen op de golfbaan, tee boxen lagen zeer goed, overal zeer mooi duidelijk bord met aale gegevens op, zeer goede fairways en mooie greens. Enkel wat drukte van auto verkeer maar verder zeer mooi parcours.

7
Helpful?
8.3
ba
banjohan
Bronze
Played on: 15 April 2021
Handicap while playing: 27.3

18 Holes Championship Course gelegen in een prachtig domein gelegen rond de Paalse Plas met alle nodige faciliteiten. Het clubhuis 'The Mill', de pro-shop, het onthaal, pitch-chip-putting green, grote parking,... De uitdaging ligt in het ontwijken van eiken, beuken, berken,... en de alomtegenwoordige waterpartijen in vanaf hole 9. De werken aan de driving range, ter voorbereiding van de European Tour, is netjes opgelost door gebruik te maken van een gedeelte van hole 10.

Helpful?
8.5
msoree
Gold
Played on: 16 April 2021
Handicap while playing: 28.5

Wat een prachtige locatie met een zeer indrukwekkende oprijlaan naar het kasteel toe. Voor het eerst in Oudenaarde gespeeld op de “Kasteel course”. De baan was in uitstekende conditie; T-boxen, fairways, greens, bunkers… Hole 1 vertrekt met een prachtige afslag over het meer, met het kasteel in je rug. Mooi is dat. Verder zorgt de kwaliteit van de holes en de verscheidenheid ervan voor een heel aangename golfdag. We komen graag eens terug om de andere baan, “Anker”, uit te proberen. Clubhuis gesloten wegens Covid.

3
Helpful?
7.5
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 22.0

Cleydael Golf en Country club heeft een prachtige oprijlaan met zicht op waterslot Cleydael, een prachtig kasteel met delen uit de 14de eeuw. De ontvangst was zeer zakelijk. Drivingrange vond ik aan de dure kant 2,5 euro voor een half mandje ballen. De putting green naast de start aan Hole 1 was in zeer triestige staat. We zijn gestart met de hoop dat de greens niet zouden zijn zoals de putting green. Helaas waren de greens op elke hole niet in goede staat wat het putten meer op een lotterij deed lijken. De tee boxen en fairways waren ok voor de tijd van het jaar. Elke course heeft het moeilijk om na de winter de golfbaan optimaal te krijgen. De bunkers waren goed gevuld met voldoende zand om een goed bunkershot te kunnen doen. De lay-out van de golfbaan vind ik leuk en uitdagend met voldoende afwisseling. We hadden een hele fijne flight wat veel goed maakte. Ik kom zeker nog terug maar niet kort na de winter.

Helpful?
8.0
ba
banjohan
Bronze
Played on: 13 April 2021
Handicap while playing: 27.3

Aangenaam en goed voorbereid onthaal. Golfbaan geïntegreerd in een mooie vlakke landelijke omgeving. Fijne putting green, driving range, chip en pitch zone. Spijtig dat de weergoden plots sneeuwhagel en sneeuw lieten neerdalen en de golfbaan gesloten diende te worden (Cfr foto). Zie al uit naar een volgende gelegenheid om de volledige 18 Holes te spelen.

Helpful?
6.8
pl
playpaul
Silver
Played on: 11 April 2021
Handicap while playing: 21.8

Een zeer goede plaats om te oefenen, drivingrange, chipping area en 3 x puttinggreens zijn goed verdeeld rond het clubhuis. Wel spijtig dat puttinggreen aan clubhuis reeds een hele tijd afgesloten is, maar dit moet wel gebeuren om dat de oppervlakte de kans krijgt zich te herstellen. Een rondje op de 9 holes, maar spijtig dat het regende, daar wordt je niet vrolijk van en temperatuur nog steeds laag. We hebben er een trainingsrondje van gemaakt, ook leuk en leerrijk.

Helpful?
7.3
Played on: 13 April 2021
Handicap while playing: 22.0

Golf Puyenbroeck is een ideale golfbaan om te leren golfen. Uitgebreide oefenfaciliteiten met een grote drivingrange, grote puttinggreen en 3 oefenholes. De 9 hole golfbaan zelf ligt in een prachtig kader van onze natuur. reeën, fazanten, scholeksters, ijsvogels, eekhoorns en konijnen kun je dikwijls zien. Deze lange 9 holes golfbaan heeft de ideale mix van 2 Par 3,2 Par 5 en 5 Par 4's. De fairways zijn breed, maar dit maakt het zeker geen saaie golfbaan van. Qua onderhoud en kwaliteit van deze golfbaan is het elk jaar een moeilijke bevalling. Deze golfbaan ligt meestal in de winter erg drassig, met soms stukken fairway zonder gras tot gevolg. De greens zijn de laatste jaren beter en beter. De bunkers kunnen zeker nog een opwaardering krijgen, soms liggen ze bijzonder hard, maar ook menig gravende konijnen ondermijnen een goede kwaliteit van bunkers. Na 1 of 2 rondjes is een natje en een droogje zeer aangenaam op het grote terras van De Laatste Afslag.

24
Helpful?
7.9
ba
banjohan
Bronze
Played on: 11 April 2021
Handicap while playing: 27.3

Uitdagende, een met veel hoogteverschillen, waterelementen en doglegs doorspekte golfbaan met verrassende greens. Jammer dat het nieuwe clubhuis door Corona niet toegankelijk is. Uitstekende service en veilig onthaal. Enkel de aanduiding van Hole 11 verdient wat meer aandacht om te vermijden dat je op Hole 17 terecht komt!

Helpful?
8.1
msoree
Gold
Played on: 10 April 2021
Handicap while playing: 28.5

Golfclub De Palingbeek ligt midden de natuur. Je hoort er alleen het geluid van vogels. De baan is perfect onderhouden. De greenkeepers doen hier zichtbaar hun best. De meeste fairways zijn breed genoeg wat helpt om een goede score neer te zetten. Sommige holes zijn echt wel heel mooi, zoals de 18, een PAR 4, dogleg naar links, waar je na je drive, wanneer je voorbij de bomen slaat de green aan de overzijde van een vijver ziet, die nog ongeveer 100m verwijderd is. Voor mij was hier de green bereiken in 3 slagen een prestatie! Wij beleefden een mooie golfdag.

5
Helpful?

Play golf in Flanders

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg