North Brabant

Latest reviews

8.5
ru
rut2021
Beginner
Played on: 19 April 2021
Handicap while playing: 26.5

Het ontvangst was goed. Er was onduidelijkheid over de ANWB korting, maar dat was niet zo erg. Jammer dat de putting green dicht was. Alleen de kunst gras green was open. Wij hebben zo 123 geen chipping green kunnen vinden, maar dat was geen probleem. Afslaan op de DR was prima. Heerlijk genoten op de golfbaan. Broodjes die we besteld hadden meegenomen in de golfbaan. We hadden wel hogere verwachtingen van broodje kip voor 6 euro. Dit was echt het enige puntje van de dag. De borrel box was heerlijk! Wij komen heel graag weer terug naar de Haenen.

Helpful?
6.9
Played on: 18 April 2021
Handicap while playing: 27.5

Ontvangst was vriendelijk, drivingrange echt slecht onderhouden, de 10-18 holes mooi gelegen en de greens zijn redelijk gezien dit weer! Bij terugkomst rond 1630 uur een chagrijnige barbediening jammer want meteen zo ontvangen worden voor een biertje en half inschenken omdat het buiten bij andere gezellig was en veel drank ophadden was het bij ons wel klaar!

1
Helpful?
7.4
HP
HPL
Gold
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 6.0

Zeer drukke golfbaan, flights worden maximaal volgeboekt en dus lange wachttijden op de holes. 3/4 flight op een hole kwam gewoon voor. Driving range echt slecht zoals ook de ballen. Onderhoud golfbaan ging gewoon door terwijl je stond te wachten, lopend over 1 hole kwamen gewoon terecht in de kalkwolken die over ons heen uitgestrooid werden. Verder leuke golfbaan om af en toe is te spelen.

Helpful?
7.0
HP
HPL
Gold
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 6.0

Recent weer eens 9 holes gespeeld, de driving range is echt niks, slechte matten en hele slechte ballen. De golfbaan is kwalitatief niet heel bijzonder qua onderhoud. Hele drukke golfbaan.

Helpful?
7.3
HP
HPL
Gold
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 6.0

Recent deze golfbaan een 2 tal keer gespeeld. Blijft een leuke golfbaan. Wel zie je dat deze baan (zeker in corona tijd) maximaal wordt uit genut. Teveel flight achter elkaar, waardoor je op sommige holes gewoon met 3-4 flights op 1 hole loopt, en dit vertraagd enorm. De laatste keer had het de dagen en de dag zelf geregend en wat mij dan enorm verbaasd is dat buggies gewoon worden toegelaten (ook met mannen die makkelijk kunnen lopen, maar waarschijnlijk hun hoeveelheid bier anders niet meekregen). Er overal werd gereden en de golfbaan gewoon beschadigd wordt/is. Echte heel zonde dit. Ook na afloop op het terras zie je hele groepen staan die zeker geen 1,5 meter van elkaar staan.

Helpful?
8.6
ss
sscheepens
Beginner
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 13.1

De sprookjes golfbaan lag er goed bij ??.

Helpful?
8.1
Played on: 18 April 2021
Handicap while playing: 16.1

Ga deze golfbaan spelen! Na jaren bij de buurman gespeeld te hebben op de Swinkelsche nu de afslag naar links gemaakt en afgeslagen op deze golfbaan. Nou dat hadden we eerder moeten doen eigenlijk. Deze golfbaan is echt verrassend mooi. Een zeer mooie afwisseling van bos en open landschap. een modern en warm clubhuis is de start van een mooie dag. De oefenfaciliteiten liggen compact bij elkaar. Wat direct opviel was de ondulatie en de snelheid van de oefengreen. Man man wat een heerlijke snelheid. Het was gezellig druk rond het clubhuis. Op naar de eerste tee. Ontvangst door een vriendelijke starter die wat tips gaf over de eerste paar holes. Helaas werden we al rokend toegesproken. Vind ik persoonlijk eigenlijk niet kunnen als je een sport begeleidt. Eerste 2 holes zijn smal en lopen door een bosgebied. Hierna opent de golfbaan zich en laat een mooi Brabants landschap zien. Een stuk rijker en meer begroeid in vergelijking met de buurman. Aan alles is de zien dat de grond rijker gehouden is en dan het natuurlijker oogt. Bijenkasten en dergelijke zijn volop aanwezig. De greens zijn heerlijk snel en houden super hun lijn. Iets wat ik alleen nog maar bij Bernardus heb mee gemaakt de laatste tijd in Nederland. Mooie afwisseling in korte holes en lange par 4-en. Mooie afsluitende holes (par 5) door het bos. Plus punten; snelle en eerlijke greens. Mogelijkheid tot scoren bij slim spelen en af en toe risico's nemen. Mooi clubhuis. Nadelen: Geen watervoorziening bij start en of oefenfaciliteiten, rokende ontvangst door starter.

Helpful?
8.8
Played on: 18 April 2021
Handicap while playing: 20.6

Hole 19, het clubhuis. De laatste maanden was het hier vrij rustig. Er is veel ruimte en een heerlijk groot terras, met uitkijk op de green van 18, de oefen faciliteiten en een vergezicht over de tweede 9 holes. Wat was het mooi geweest als Rutte zich had kunnen herinneren dat hij aangegeven had dat de 21 de terrassen weer open mochten. Het zou een zo mooie afsluiting zijn geworden van mijn ronde over de holes deze winter. Helaas! Maar nog even geduld en dan mogen we hier ook weer gezellig vertoeven. Of lekker genieten een een heerlijke maaltijd beried door Rik. Hij kan niet alleen goed koken, maar speelt ook nog aardig golf. De Golftraveller.

10
Helpful?
7.7
ka
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 34.0

Goed onderhouden golfbaan, goede uitleg van Marschals vooraf en ook tussendoor duidelijk aanwezig.

Helpful?
6.4
rm
Played on: 17 April 2021
Handicap while playing: 17.8

Door de drukke overal hier is een rondje gelopen. Niets op af te keuren. Een volkse sfeer. Maar geen top golfbaan. Maar prijs kwaliteit zeker ok.

Helpful?

Play golf in North Brabant

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg